Om

Mit navn er Hanne Jensen.

Jeg er uddannet afspændingsPædagog, og har siden 1999 drevet Den Mobile Rygskole.

Jeg startede med at åbne mit eget sundhedscenter, hvor jeg både havde klienter til behandling og et samarbejde med andre faggrupper. Jeg underviste også hold med rygtræning samt afholdt forskellige kurser.

I 2002 besluttede jeg mig for, at koncentrere mig om holdundervisningen, og fik samarbejde med flere idrætsforeninger.

Jeg startede sideløbende som frivillig i DAI (Dansk Arbejder Idrætsforbund) hvor jeg bl.a. sad i seniorudvalget. Her blev jeg også  landsinstruktør og fik uddannelsen som Forenings Rådgiver.

I dag har jeg holdundervisning i idrætsforeninger og aftenskoler, men tilbyder nu også foredrag og kursusforløb for virksomheder og kommuner.

Hanne Jensen viser nedre ryg på skelet

HJÆLP TIL SELVHJÆLP

INDSIGT – ERGONOMI – TRÆNING 

PERSONLIG VEJLEDNING

Med disse overskrifter tager jeg altid udgangspunkt i det enkelte menneske ud fra hvem du er og de udfordringer du oplever. 

Jeg underviser også grupper med ryg træning samt forskellige faggrupper i virksomheder og kommuner. Her tager jeg udgangspunkt i den enkelte fag gruppes udfordringer, behov og ønsker for undervisning og tilpasser mine foredrag og kurser ud fra det.

Det er vigtigt for mig ikke kun at symptom”behandle”, men derudover:

  • Se på årsagerne til dine udfordringer
  • Give råd og vejledning til hvordan du kan afhjælpe de fysiske gener og smerter du oplever
  • Give råd og vejledning til hvordan du kan afhjælpe de psykiske eks. stress relaterede udfordringer du har
  • Give dig en viden om kroppen, der kan hjælpe dig til, at forstå kroppen og hvordan du fremadrettet kan forebygge de samme  problemer opstår igen
  • Give dig redskaberne, bl.a. de rigtige øvelser til, hvordan du kan reducere og i mange tilfælde slippe af med symptomer og smerter

Det handler altsammen om, at hjælpe dig til at forebygge for tidlig nedslidning og til at opnå et liv med øget livskvalitet.

Til alle mine foredrag og kurser medbringer jeg altid et skelet og plancher. Det giver mig mulighed for, tydeligt at vise samtidig med at forklare, hvordan kroppen hænger sammen også sat i sammenhæng med dine problemområder.

Det giver også dig en mulighed for, at du kan pege på det eller de områder, hvor du oplever smerter og andre symptomer eller områder du evt. bare gerne vil høre mere om.