Foredrag

Den Mobile Rygskole

Din krop er din fremtid - Pas godt på den

Foredrag

Har du ondt i

Nakke - Skuldre - Ryg - Hofte - Knæ

 

Med overskriftet ”hjælp til selvhjælp” sætter dette foredrag fokus på nogle af de forhold, der for de fleste er årsagen eller med årsag til, de overbelastninger vi byder vores krop i hverdagen. Det er disse overbelastninger der fører til et al for tidligt og unødigt nedslid, sommange oplever i dag. Dette nedslid fører til såvel kortere som længere varende sygefravær, giver symptomer / smerter og mindsker livskvaliteten.

 

Det gode er at du kan gøre noget ved det

Ved dette foredrag sættes der fokus på hvad du selv kan gøre, og mange blive meget overrasket over, hvor lidt der nogle gange skal til. Det afhænger selvfølgelig af, hvor svære problemer du har i din krop, og nogle skal arbejde mere med træning m.v. end andre, men der kan altid gøres noget.

 

Det handler om at blive opmærksom påhvordan du bl.a. med små justeringer omkring dine kropsvaner, kan afhjælpe og forebygge sygdomme, symptomer og smerter i kroppen. Ved foredraget vil du få ideer til hvordan du let kan flette små øvelser ind som en naturlig del af din hverdag.

Tid og sted

Rygskolen afholder jævnlig foredrag i Faxe Sundhedscenter, men kommer også ud til jeres virksomhed, forening, beboerafdeling eller hvor i kunne tænke jer at afholde et fordrag.

Kursets varighed

Kurset varer i alt 2 timer, som er fordelt på 1 1/2 time kursus + 1/2 time til eventuelle spørgsmål og svar.

Priser

På rygskolen afhænger prisen af det enkelte arrangement.

Hos jer: Kr. 3.200

Den Mobile Rygskole

Hanne Jensen

Feddet 13 A, 4640 Faxe

Tlf. 61 414 313

rygskolen@gmail.com

Cvr. 21 25 91 01